CSWU
MENU
starwars
FB

Další hosté na Star Wars Celebration Chicago!

08. 01. 2019 Přidal Vlastimil Šprta komentářů

Dnes nastal konečně den, na který návštěvníci téměř vyprodané Star Wars Celebration Chicago čekali netrpělivě již několik měsíců. Společnost Lucasfilm totiž oznámila první skupinu šesti hostů, kteří propůjčují své hlasy a někteří i obličeje Star Wars virtuálním postavám.

SWC_Chic_Guest_1.jpg

O velké pozdvižení se postarali hlavní talenti ze seriálu Star Wars: Odboj. Do Chicaga se totiž chystají Christopher Sean (Kazuda Xiono), Scott Lawrence (Jarek Yeager) a Suzie McGrath (Tam Ryvora).

Tuto trojici doplní Star Wars dabingová stálice, James Arnold Taylor, který je v našich srdcích nejvíce zapsaný jako Obi-Wan Kenobi. Na jeho stylové „Hello there“ může stejně stylově odpovědět další host, Matthew Wood, který má za sebou nespočet Star Wars rolí, ale jeho nejvýraznější je hlas generála Grievouse. Posledním oznámeným hostem je překvapivě Janina Gavankar, kterou si můžeme nejvíce pamatovat ze hry Star Wars Battlefront II, kde představuje hlavní postavu Iden Versio.

Bohužel, oznámení postrádá základní informace o tom, v které dny se budou na akci vyskytovat. Prozatím si musíme vystačit s tím, že budou k dispozici jak pro nadšené lovce autogramů, tak pro ty, kteří si s nimi budou chtít udělat profesionální foto. Ceny za tyto aktivity oznámeny také stále nebyly.

Přestože už teď víme, že Star Wars Celebration navštíví také současní Star Wars autoři jako Claudia Gray, Delilah Dawson, Timothy Zahn, E.K. Johnston, Alexander Freed, atd. Podle zákulisních informací se můžeme těšit na brzké oznámení hostů na úrovni Felicity Jones a Foresta Whitakera.

Sledujte CSWU, budeme nadále informovat ohledně dění kolem Star Wars Celebration Chicago!

Komentáře