CSWU
MENU
starwars
FB INSTAGRAM YOUTUBE SPOTIFY

Další várka hostů na Star Wars Celebration Chicago!

07. 02. 2019 Přidal Vlastimil Šprta komentářů

Star Wars Celebration Chicago se kvapem blíží, takže Lucasfilm společně s pořadatelskou agenturou ReedPOP oznámili další várku hostů.

Star Wars Celebration Chicago se kvapem blíží, takže Lucasfilm společně s pořadatelskou agenturou ReedPOP oznámili další várku hostů.

Dříve oznámené hosty ze seriálu Star Wars: Odboj doplní Donald Faison (rodianský pilot Hype Fazon) a Myrna Velasco (pilotka Torra Doza).  O nic ovšem nepřijdou fanoušci ani těch starších animovaných Star Wars seriálů. Fanoušci seriálu Star Wars Povstalci se mohou těšit na Vannessu Marshall (Hera Syndulla) a Jasona Isaacse (Inquisitor).

SWC_Chic_Guest_2.jpg

Pro potěšení všech se zdá, že Star Wars Celebration Chicago čeká velký návrat dabérů seriálu Star Wars: The Clone Wars, protože dříve oznámení James Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi) a Ashley Eckstein (Ahsoka Tano) dostanou posily v podobě Dee Bradleyho Bakera (kapitán Rex, kloni), Catherine Taber (Padmé Amidala) a Tom Kane (Yoda).

Na své si přijdou i fanoušci hraných Star Wars. Na Celebration se vrátí původní Chewbacca, Peter Mayhew a Temuera Morrison jakožto Jango Fett.

Podle zákulisních informací, ta velká oznámení nás stale čekají, takže sledujte CSWU, budeme nadále informovat ohledně dění kolem Star Wars Celebration Chicago!

Komentáře