CSWU
MENU
starwars
FB INSTAGRAM YOUTUBE SPOTIFY

Datum zahájení prodeje Star Wars Jedi: Survivor a nový trailer!

20. 12. 2022 Přidal CSWU komentářů

Oficiálně se nám dostalo oznámení vývoje pokračování populární hry Star Wars Jedi: Fallen Order už letos v lednu, ale kromě první tajemné ukázky bylo kolem tohoto očekávaného projektu tzv. ticho po pěšíne. 

Vše se změnilo během letošních The Game Awards, kde Respawn Entertainment, Electronic Arts a Lucasfilm Games potvrdily datum vydání hry Star Wars Jedi: Survivor a to na 17. března 2023 (pro platformy PlayStation 5, Xbox Series X|S. a Windows PC). 

Kromě data uvedení hry jsme se také dočkali první plnohodnotné ukázky - kde máme možnost vidět nové přátele, spojence, schopnosti, atd.

Sám Cameron Monaghan, který propůjčil ústřední postavě Cala Kestise nejenom svůj hlas, ale také i obličej, se k dané ukázce vyjádřil takto:

„Myslím, že je to skvělý úvod do rozsahu a velikosti této nové hry. Tato hra je opravdu ambiciózní v tom, jak moc podporuje a vylepšuje nejen herní prvky z Jedi: Fallen Order, ale také příběh a postavy,“ říká Monaghan. "Začínáme vidět náznaky, kde se hra bude rozvětvovat a jaké možnosti jako hráč dostanete."

„Ačkoli trailer odhaluje opravdu skvělé a vzrušující věci, neprozrazujeme celou podstatu.“ říká Monaghan. "Myslím, že lidé budou opravdu příjemně překvapeni - čím více se do hry ponoří - jak se příběh hry bude vyvíjet a kam jako hráči budeme v příběhu směřovat."

Z rozsáhléhlejšího rozhovoru na StarWars.com vyplívá, že Cameron je nejvíce nadšený ze samotného příběhu. Dle jeho slov "Pro lidi to bude emocionální horská dráha. Myslím, že bys musel být z kamene, aby tě to nezasáhlo do srdce." 

Komentáře