CSWU
MENU
starwars
FB INSTAGRAM YOUTUBE SPOTIFY

EA odhalila herní novinky

13. 06. 2016 Přidal Jakub Berger komentářů

V Los Angeles momentálně probíhá jedna z největších herních událostí roku, konference E3. Společnost EA, která stojí za herními počiny ze světa Star Wars jako The Old Republic nebo nejnovější Battlefront, na své prezentaci zveřejnila několik novinek, které hráče čekají.

Ještě letos se dočkáme hned tří velkých digitálních rozšíření pro hru Battlefront. Jsou to Bespin, Hvězda smrti a konečný balíček. Kromě toho také studio DICE započalo spolupráci s Criterionem na exkluzivní misi pro virtuální realitu na PlayStationu, která by měla vyjít také tento rok. K pátému výročí hry The Old Republic si pro nás BioWare připravuje další příběhová rozšíření a novinky. Nový obsah se chystá také pro mobilní hru Galaxy of Heroes.

Herní producentka EA, Jade Raymond, odhalila také něco málo k novým projektům. DICE spojilo své síly se studiem Motive a začínají pracovat na pokračování Battlefrontu. Pro vývojáře byla údajně hlavní odezva a kritika fanoušků po prvním díle a snaží se hru celkově vylepšit a inovovat. Zatím není jisté, zda bude mít hra pořadové číslo dvě nebo nějaký podtitul, ale těšit se na ni můžeme už příští rok. Další chystanou hrou je akční adventura od Visceral Games (Dead Space). Ve spolupráci s týmem Lucasfilm Story Group by tým z Visceralu měl vytvořit hru s originálním a autentickým příběhem, plánovanou na rok 2018. Na hře se také bude podílet Doug Chiang, produkční návrhář, který pracoval pro Lucasfilm na epizodách Skrytá hrozba, Klony útočí a Síla se probouzí. Do budoucna se připravuje také 3D akční dobrodružná hra, která by měla poskytovat odlišný herní styl a odehrávat se v jiném časovém zařazení. Vývoje se ujme studio Respawn Entertainment (Titanfall).

Na konferenci bylo také promítáno video, které odhalilo další drobné detaily, jako návrhy ke hře od Visceral Games, tým Respawn Entertainment, který pro souboje se světelnými meči využívá technologii motion capture nebo ukázky k The Old Republic a Galaxy of Heroes. Na video se můžete podívat zde:

Ačkoliv je novinek poměrně dost, dá se očekávat, že se brzy dočkáme dalších. Již bylo potvrzeno, že na Star Wars Celebration v Londýně bude probíhat velká herní prezentace, kde budou určitě zveřejněny další novinky a podrobnější informace.

Komentáře