CSWU
MENU
starwars
FB INSTAGRAM YOUTUBE SPOTIFY

Fanoušci se probouzí na Festivalu fantazie 2015s

02. 07. 2015 Přidal Vlastimil Šprta komentářů

Nejúspěšnější sága historie pop kultury v současné době zažívá bezesporu své právoplatné “obrození”. Nejeden fanoušek se tak se zaujetím obrací opět k svému oblíbenému fenoménu s očekáváním nadcházejících událostí. Star Wars linie na letošním výročním 20 Festivalu fantazie se tak s heslem “Fanoušci se probouzí” stává ideálním místem pro strávení prvních červencových dnů. Nevěříte? Přesvědčíme vás!

Samotný program Star Wars linie přichází ve chvíli kdy se Hvězdné války pod Disneyho křídly připravují k dalšímu velkému ataku nejen na filmová plátna a naše peněženky, ale především srdce fanoušků fantazie každého věku. Už za pár měsíců se především mladší publikum nechá vtáhnout do neklidem zmítané galaxie v druhé sérii animovaném seriálu Povstalci a jen o 5 měsíců později vtrhne na plátna kin s nadšením vyhlížená Epizoda VII. Co o tom všem již z jistotou víme? Na co se těšíme? Z čeho máme strach? A co milujeme na Star Wars tak jak je doposud známe? Přijeďte si pro odpověď na začátku července do Chotěboře.

Hvězdné války se v programu největšího tuzemského setkání fanoušků fantastiky vracejí zpět na tradiční místo v úvodu celého desetidenního maratonu festivalových radovánek. Budete tedy ještě plní energie a chtiví toho, co jsme pro vás připravili. A že toho není málo!

Od pátku 3. července do neděle 5. července na Vás čeká téměř 40 hodin programu, který rozhodně nezapadne ani v konkurenci dalších festivalových linií.

Těšit se můžete na přednášky o aktuálních tématech jako jsou Povstalci, či očekávané Epizodě VII. Naši erudovaní přednášející zabrousí, ale také do literatury, komiksu, herních světů, hudby či tajemství kostýmních dílen. Přednášky vám přinesou nejen řadu zajímavých informací, ale především kopec zábavy. Ten si užijete i u našich tvůrčích workshopů a neotřelých soutěžních pořadů. Ty nabídnou možnost změřit s ostatními fany nejen svou bystrost a znalosti, ale i odvahu a získat za to od nás něco ze slušné nadílky „hvězdněválečných“ cen.

V rámci jubilea Festivalu fantazie zavzpomínáme i na několik oblíbených Star Wars pořadů z minulosti, které ponesou označení RETRO. Chybět nebudou nelítostné diskuse, premiérové projekce či vyhlášená Star Wars párty, která bule letos ještě vypečenější něž kdy dřív. Slibujeme! ;-)

Nezbývá tedy než kamarády, známé, rodiče, babičku, děti, psa, pavouka, své zlé dvojče a sousedovic Marušku a přihlásit se na Festival Fantazie a první prázdninový pátek vyrazit do Chotěboře. Užijete si krásný prodloužený víkend v galaxii far far away zároveň pohodové dny uprostřed Vysočiny a především ve středu nádherně šílených lidí, kteří vám rozumějí. Star Wars linie na Festivalu fantazie je nejen skvělým úvodem prázdnin, ale i báječným aperitivem, po kterém si budete chtít plnými doušky vychutnat i zbytek této jedinečné akce, která nás bude bavit až do 12. července.

Přihlaste se a přijeďte – těšíme se na vás.

Komentáře