CSWU
MENU
starwars
FB INSTAGRAM YOUTUBE SPOTIFY

Hrdinové sedmých Star Wars představeni na nových fotkách

04. 05. 2015 Přidal CSWU komentářů

Fotografie z natáčení Star Wars mají ve Vanity Fair dlouhou tradici. Slavná fotografka Annie Leibovitz si tentokrát svůj pověstný objektiv vzala na plac natáčení filmu Síla se probouzí. Zde nafotila obálku skupiny hlavních hrdinů v lodi Millennium Falcon. Jde o Hana Sola (Harrison Ford), Chewbaccu (Peter Mayhew), Rey (Daisy Ridley), Finna (John Boyega) a droida BB-8.

Svou fotografií potvrdila dřívější spekulaci, že pod maskou hlavního „sithsky“ vypadajícího „záporáka“ jménem Kylo Ren se skrývá Adam Driver. Držitel podivného světelného meče se záštitou je na fotce následován dvěma sněžnými stormtroopery.

Dále se nám dostalo dvou postav, které již známe, a to odvážného pilota Odporu (nástupce Povstalecké aliance) Poea Damerona (Oscar Isaac) u své stíhačky X-wing a mladou sběračku šrotu Rey z pouštní planety Jakku na svém spídru.  

Další fotografie odhalila vůbec poprvé roli Lupity Nyong’o, která bude hrát CGI postavu pirátské šéfky jménem Maz Kanata, která má na svém hradě (po vzoru Jabby Hutta) celou svitu vesmírných cestovatelů, pašeráků a nejrůznějších pochybných existencí.

Úloha Gwendoline Christie byla sice díky úniku informací známa již celkem dlouho, teprve nyní se nám dostalo ujištění, že stormtrooper v chromované zbroji majestátně kráčející vstříc kameře z druhého teaseru je vlastně žena – kapitánka Phasma. Obrněná důstojnice armády Prvního řádu (nástupce Impéria) na fotografii prozkoumává trosky, které zbyly po útoku.     

Jiná fotografie Annie Leibovitz zachycuje skupinu tvůrců ve složení John Williams, Kathleen Kennedy, Lawrence Kasdan a J.J. Abrams v sídle produkční společnosti Bad Robot. 

Všechny fotografie si můžete prohlédnout v naší galerii na Facebooku nebo níže pod článkem.

(Článek vyšel rovněž na portálu Filmserver.cz.)

 

Komentáře