CSWU
MENU
starwars
FB

Inkvizitoři pro druhou řadu Povstalců odhaleni

19. 07. 2015 Přidal Pavel Klimeš komentářů

Úvodní film pro druhou sezónu Povstalců je již nějakou dobu za námi. Posádka Stínu se spojila s dalšími buňkami odporu a předvedl se také Darth Vader. A právě sithský lord dostal od císaře za úkol povolat dalšího inkvizitora. Z trailerů to vypadá, že Vader se pojistí a povolá raději dva. Jejich identita však zůstala skryta. Magazín Star Wars Rebels, který tento týden vyšel ve Velké Británii, odhalil nové fotografie různých postav. Nechyběli ani tajemní inkvizitoři.

První obrázek ukazuje muže ve stejné podobě, v jaké byl viděn v ukázce. Ví se o něm zatím pouze to, že bude používat stejný druh světelného meče, jako inkvizitor v první řadě.

Druhý obrázek nám konečně ukazuje ženu, která byla v traileru skrytá za maskou. Nyní však již víme, jak vypadá a okamžitě to spustilo vlnu spekulací. Mnoho fanoušků si totiž myslí, že se jedná o Barriss Offee, kterou jsme naposledy viděli v páté řadě Klonových válek, kde byla odhalena jako atentátnice v hangáru chrámu Jedi. Jedná se ale opravdu pouze o nepodložené spekulace, jelikož vzor na inkvizitorčině tváři je odlišný.

Nezbývá proto než vyčkat, než se jejich identity oficiálně potvrdí na podzim, kdy bude druhá řada odvysílána na kanálu Disney XD.

Komentáře