CSWU
MENU
starwars
FB INSTAGRAM YOUTUBE SPOTIFY

Jména postav z Rogue One

17. 05. 2016 Přidal Jakub Berger komentářů

Rogue One: Star Wars Story se pomalu blíží a fanoušci netrpělivě a napjatě čekají na datum 15. prosince, kdy bude mít film u nás premiéru. A napjatě oprávněně, jelikož se jedná o první film ze série Star Wars Anthology (tedy první ze samostatných filmů tohoto univerza) a nevíme o něm téměř nic, kromě základní premisy. Nyní však bylo zveřejněno několik ukázkových stránek z chystané knihy Rogue One: A Star Wars Story - The Official Visual Story Guide, čili obrazového průvodce k filmovému příběhu. Ten by měl obsahovat 164 stran a 130 barevných fotografií postav, droidů, zbraní a techniky, která se ve filmu objeví.

Již víme, že Felicity Jones ztvární hlavní hrdinku, mladou dívku Jyn Erso, která dostane za úkol získat plány Hvězdy smrti. A právě díky zveřejněným stránkách z průvodce již víme alespoň jména dalších postav, které budou Jyn v jejím úkolu pomáhat, ale i které se budou snažit jí v získání plánů zabránit. Prvním z těchto pomocníků bude Diego Luna, který bude představovat důstojníka Povstalecké aliance, kapitána Cassiana Andora, který byl vidět již v traileru. Kromě něj se v ukázce objevili také Baze (Jiang Wen), Chirrut (Donnie Yen) a K-250, droid, kterého má údajně díky technologii motion capture ztvárnit Alan Tudyk. Dalšími by měli být člověk Bodhi (Riz Ahmed) a dva tvorové neznámé rasy, Pao a Bistan. Hlavním záporným hrdinou bude ředitel Krennic (Ben Mendelsohn), postarší muž v bílé uniformě, o které se už od zveřejnění traileru spekulovalo, že by mohla patřit velkoadmirálovi či agentovi ISB. Nakonec tedy patří řediteli neznámého útvaru v rámci imperiální armády.

Veškeré zveřejněné ukázky (viz fotogalerie u článku) z knihy ovšem nejsou ve finální podobě, a tak se dá předpokládat, že přinejmenším texty ještě projdou masivními změnami. Navíc se mezi zobrazenými postavami nevyskytuje charakter Madse Mikkelsena, který má zastávat roli otce hlavní hrdinky, Jyn, ani postava Foresta Whitakera. Také Darth Vader, jehož obrázek se na pozadí vyskytuje, nebyl zatím pro film potvrzen. Jak to tedy se všemi postavami nakonec bude, si budeme asi muset ještě malinko počkat.

Komentáře