CSWU
MENU
starwars
FB INSTAGRAM YOUTUBE SPOTIFY

May the 4th be with You!

04. 05. 2016 Přidal Marek Dorazil komentářů

Slevy se probouzí… Cítíte to?

Rok uběhl jako voda a čtvrtý květen, den Star Wars je opět tu. Výrobci merchandisingu na nás fanoušky samozřejmě nezapomněli a přichystali na zítřek spoustu zajímavých slev od hraček přes oblečení až po videohry, které si rozhodně nenechte ujít. Přímo na starwars.com se uvádí, že jde o slevy velikosti rathtara – o co se tedy přesně jedná? Pojďme si představit výčet toho nejlákavějšího, co se objeví v amerických obchodech.

Sleva volá tebe… Poddej se jí

 

Sphero BB-8.png

Sphero

Vlastnili byste rádi svého vlastního BB-8, kterého můžete ovládat chytrým mobilním telefonem? Sphero nám tohoto 11,5 cm vysokého droida nabízí se slevou 20 dolarů (ze 150 na 130 dolarů) a pro ty z vás, kteří bydlí v USA, je poštovné zdarma. Pokud je tohle droid, kterého hledáte, objednat si jej můžete zde:http://store.sphero.com/collections/bb-8-by-sphero/products/bb-8-by-sphero. Nabídka platí od 30. dubna do 8. května.

 

Build-A-Bear.jpg 

Build-A-Bear

Vlastnili byste rádi plyšáka se Star Wars motivem? Líbil by se vám Chewie, Yoda nebo Vader v takovémto provedení? Build-A-Bear si na svých stránkách připravila zajímavou akci: při použití slevového kódu můžete kteréhokoliv plyšáka získat za pouhých 10 dolarů. Vzhledem k tomu, že jejich ceny se běžně pohybují i nad 30 dolary, je tohle opravdu slušná akce. Navíc pro ty, co objednají zboží v hodnotě minimálně 40 dolarů je poštovné zdarma. Do obchodu se dostanete zde:http://www.buildabear.com/shopping/search/Star_Wars/g/. Nabídka platí od 28. dubna do 11. května.

 

Hot Wheels.jpg

Hot Wheels

Sbíráte angličáky této značky a rádi byste k nim pořídily i modely inspirované filmy Star Wars? Právě pro vás je určena tato akce – 20% sleva na všechna vozidla i herní sety:http://www.toysrus.com/search/index.jsp?kwCatId=&kw=hot%20wheels%20star%20wars&keywords=hot%20wheels%20star%20wars&origkw=hot+wheels+star+wars&sr=1. Nabídka platí od 2. do 7. května.

 

GameStop.png 

GameStop

Jste fandy komiksů? Pokud ano, v kamenných prodejnách GameStopu bude k sehnání několik exkluzivit, například speciální edice prvního čísla série Poe Dameron. Přímo v e-shopu budou platit 20% slevy na vybrané produkty:http://www.gamestop.com/maythe4th. Nabídka platí pouze 4. května.

 

ToysRUs.jpg 

Toys’R’Us

Hrajete si rádi? 20% procentní slevy platí i zde, a to na vybrané LEGO Star Wars stavebnice a Star Wars skateboardy od firmy IMS:http://www.toysrus.com/search/index.jsp?kwCatId=&kw=swskatebrd&keywords=swskatebrd&origkw=swskatebrd&sr=1. Nabídka platí od 1. do 7. května.

 

Walmart.jpg 

Walmart

Tato síť amerických obchodů se rovněž nedrží zpátky a nabízí několik pěkných akcí – opět 20 procent na vybrané LEGO stavebnice (od 1. do 7. května). Máte doma malého padawana? Můžete mu pořídit oblek Finna za 4 dolary (původně 20 dolarů):http://www.walmart.com/ip/Star-Wars-Finn-Halloween-Costume/44662820, nebo jednu ze čtyř LEGO stavebnic s hrdiny z epizody VII: Kylem Renem, Phasmou, Finnem nebo Poem Dameronem:http://www.walmart.com/ip/LEGO-Constraction-Star-Wars-Kylo-Ren-75117/47335769. Nabídky platí od 4. do 31. května.

 

 Gentle Giant.jpg

Gentle Giant 

Tento obchod, nabízející sběratelské figurky a sošky převážně fanouškům filmů a komiksů, se rozhodl potěšit 20% slevou na vše ze Star Wars kolekce. Pokud se před nákupem registrujete v jejich sběratelském klubu, dostanete navíc dalších 10% slevy, takže si můžete na nákupu najednou ušetřit až 30 %, což je velmi lákavá nabídka – je docela rozdíl, jestli za sošku zaplatíte 112 místo původních 160 dolarů. Nabídka platí od 1. do 8. května.

 

Anovos.jpg 

Anovos

Chcete si pořídit kostým nějaké své oblíbené filmové postavy, nebo třeba jen přívěšek na klíče? Pak vás jistě potěší sleva 15 % na vše ze STAR WARS nabídky na e-shopu společnosti Anovos.  Například takový kompletní převlek za Kyla Rena vyjde i s poštovným o necelých 315 dolarů levněji, což jsou slušné peníze. Do obchodu se dostanete tudy:http://www.anovos.com/collections/may-the-4th-be-with-you. Nabídka platí pouze 4. května.

 

Mimoco.jpg 

Mimoco

Sháníte flash disk nebo powerbanku pro svůj mobil či tablet? Proč si nepořídit u tohoto prodejce něco z toho se Star Wars tématikou?  Mimoco nabízí vše s motivem Star Wars s 20% slevou a když si objednáte něco z řady MimoPower, dostanete dárek navíc. Podívejte se sami zde:https://www.mimoco.com/. Nabídka platí pouze do 5. května.

 

AdvancedGraphics.jpg 

Advanced Graphics

Přáli jste si vždy svého vlastního Hana Sola v karbonitu? Nebo je vám doma smutno a potěšila by vás přítomnost Yody nebo třeba Dartha Vadera? Potom se podívejte do e-shopu Advanced Graphics, kde si můžete koupit své oblíbené hrdiny z kartonu téměř v životní velikosti se slevou 25 %:http://advancedgraphics.com/product-category/cardboard-standups/star-wars/. Nabídka platí do 10. května za použití promo kódu SWDAY16.

 

Lego.png 

LEGO

Je už mnoho let samozřejmostí, že Star Wars a LEGO si jdou ruku v ruce. Ani letos to není výjimkou a LEGO má v rukávu několik akcí. Pokud si z e-shopu objednáte nad 50 dolarů, dostanete k objednávce jako dárek exkluzivní minifigurku stormtroopera Prvního řádu. K jakékoliv objednávce navíc dostanete plakát k epizodě VII a dvojnásobný počet VIP bodů. Na vybrané sety navíc platí 10% sleva:http://shop.lego.com/en-LU/star-wars-day-may-the-4th-be-with-you;jsessionid=F169A6AA2764E77F5B29C98D9039E016.lego-ps12?icmp=SHBanner_EU_May4th_Offers. Nabídka platí od 30. dubna do 4. května.

 

Uniqlo.jpg 

Uniqlo

Kdo by neměl rád trička s motivy svých oblíbených filmových hrdinů? Nejprve si ovšem řekněme, že tato akce platí jen pro občany USA. Což je ovšem škoda, protože čtvrtého května se na e-shopu Uniqlo začne prodávat několik nových triček s pěknými motivy Star Wars. A o jakou akci že přijdeme? Ke každým čtyřem tričkám, které si objednáte, dostanete páté zdarma, což je při ceně 15 dolarů za kus pěkná nabídka. Co pěkného si na sebe nevezmeme, se můžete podívat zde:http://www.uniqlo.com/us/men/featured/ut.html. Nabídka platí od 29. dubna do 12. května.

 

 

Videohry

Nezapomnělo se ani na hráče, kteří by bez Star Wars videoher nedali ani ránu. Ať už hrajete na konzolích, počítačích či telefonech, na své si přijde opravdu každý.

 

Apple

Pro majitele jablečných telefonů je k dispozici 50% sleva na hry Star Wars: Commander a Star Wars: Galaxy of Heroes. Nabídka platí pouze 4. května.

 

Google Play

Pro majitele telefonů s operačním systémem Android jsou připraveny výrazné slevy na spoustu her, z těch nejzajímavějších jmenujme LEGO Star Wars: The Complete Saga za 28,60 Kč; Star Wars: Knights of the Old Republic (mnohými označovanou za jednu z nejlepších Star Wars her vůbec) za 86,50 Kč a Star Wars Pinball 4 za symbolickou 1 korunu. Nabídka platí pouze 4. května.

 

Amazon

Pokud nakupujete na Amazonu, je zde pro vás k dispozici Star Wars: Commander: Worlds in Conflict a Star Wars: Uprising zdarma, dále pak LEGO Star Wars: The Complete Saga a Star Wars Pinball 4 za necelý dolar.

 

Windows

Po omezenou dobu můžete získat bonusový obsah do hry Star Wars: Commander. Nabídka platí pouze 4. května.

 

Steam

Zde si pro pařany připravili opravdu pěknou akci – 77% sleva na Star Wars hry. I když teď jsou v nabídce balíčky her Star Wars Collection a Star Wars Classic Collection, určitě se vyplatí počkat si na onu slevu. Nabídka platí do 9. května.

 

GOG.com

Zde platí stejná akce, jako na Steamu – tedy 77% sleva na Star Wars hry. Stejně jako na Steamu akce platí 9. května.

 

PlayStation

Opět sleva 77 procent na staré i nové hry na PlayStation Store, mezi nimiž najdete třeba Star Wars Battlefront nebo Disney Infinity 3.0. Také tato nabídka platí 9. května.

 

Xbox

Sleva opět 77 % na vybrané hry v Xbox Store. Nabídka opět platí 9. května.

 

Humble Bundle

Zde si můžete zakoupit klasické Star Wars hry ve slevě přitom přispět na dobrou věc. Nabídka platí od 3. do 9. května.

 

 

A co hráči, kteří již hrají?

I pro vás se najde několik akcí, které můžete využít.

 

Star Wars Battlefront

Hráči, kteří se přihlásí 4. května do hry, obdrží 4444 kreditů.

Pokud v tento den utratíte 3500 až 8000 kreditů, dostanete Bacta Bomb, jako bonus k vašemu zdraví.

Pokud po 20:00 navštívíte origin.com, dostanete příležitost si na 4 hodiny hru zahrát a přesvědčit se tak, zda do ní investovat.

 

Star Wars: The Old Republic

Od 3. do 10. května se všechny zkušenosti zdvojnásobí a vy tak budete moci levelovat rychleji.

Hráči, kteří se přihlásí 4. května do hry, získají jako mazlíčka zakuulského droida M4-I6.

Do 30. května můžete zdarma vyzkoušet datadisk Knights of the Fallen Empire.

 

Star Wars: Galaxy of Heroes

Od 30. dubna do 5. května hráči dostanou nášup v podobě dvojitých odměn.

Pouze 4. května můžete využít 25 % navýšení krystalů, které si zakoupíte.

 

Více detailů o zmíněných akcích ve hrách najdete na http://www.ea.com/cz/news/oslavte-4-kvetna-se-star-wars-a-ea.

 

Vidíte, že na fanoušky Star Wars se v žádném odvětví nezapomnělo a každý může utrácet podle libosti. Slev a akcí je samozřejmě v amerických e-shopech více, tohle byl jen výčet toho nejzajímavějšího a nejlepšího, co by se vám mohlo líbit.

Komentáře