CSWU
MENU
starwars
FB INSTAGRAM YOUTUBE SPOTIFY

Představujeme: Pavel Kacerle

04. 04. 2015 Přidal Eliška Vyhnánková komentářů

Před pár týdny jsem na své facebookové stránce zveřejnila odkaz na článek serveru 1000 věcí, co mě serou s názvem “Lidi, co nikdy neviděli Star Wars a ještě na ně držkujou”. Text určitě doporučuji, myslím, že téma v něm popsané jsme někdy zažili úplně všichni. V reakci na tento status mi dorazila soukromá zpráva od neznámého mladého muže: “Tak já se tedy zeptám, co víte o Star Wars?

Tak jsem představila projekt Czech Star Wars Universe a neznámý se představil jako Lighting Technical Director Lucasfilmu. Zásahy osudu, které potěší. Tímto vám nabízíme krátký medailonek jednoho z mála Čechů, kteří pracují v současné době pro společnost Lucasfilm.

Pavel Kacerle má za sebou kariéru, která by mohla motivovat leckterého mladého kreativce, kterého zajímají filmy. V roce 2009, v nedůvěře k českému vzdělávacímu systému, vzal všechny peníze, které měl (včetně velké půjčky u banky) a odletěl studovat do New Yorku na Digital Film Academy 3D animaci. Poté sestavil své portfolio a již v roce 2011 získal nabídku pracovat v Londýně na filmu John Carter - Mezi dvěma světy. Od té doby má Pavel na kontě filmy jako Iron Man 3, Captain America: Návrat prvního Avengera, Thor: Temný svět či Jupiter vychází. V minulých týdnech dokončil práci na druhých Avengerech a nyní pomáhá s filmem Jurský svět.

Pozdravuje všechny fanoušky Star Wars v Česku i na Slovensku a my budeme nadšeně očekávat nějaké zajímavé zprávy, o které se s vámi budeme moci podělit. Zatím si můžete prohlédnout Pavlovu práci na jeho stránkách pavelkacerle.com, jeho profily najdete na IMDb, Twitteru nebo Instagramu.

Komentáře