CSWU
MENU
starwars
FB INSTAGRAM YOUTUBE SPOTIFY

RECENZE: Star Wars: Klonové války (Z-Man Games, Blackfire)

02. 01. 2023 Přidal CSWU komentářů

Na našem Youtube kanálu můžete nalézt další dil pořadu Czech Star Wars Play, kde se věnujeme tentokrát deskové hře Star Wars: Klonové války (Z-Man, Blackfire), včetně ukázkové hry:

Galaxii zachvátil chaos!

Velká armáda Republiky odvážně vzdoruje hrozivé droidí armádě, které velí hrabě Dooku, zatímco planeta za planetou podléhají zlovolnému sithskému lordovi a jeho separatistické válečné mašinérii.

Rozhodněte tento zničující konflikt ve hře Star Wars: Klonové války založené na herním systému Pandemic. V roli legendárních Jediů podpořte své spojence a ve čtyřech vzrušujících scénářích se postavte legiím bitevních droidů a jejich zákeřným vůdcům. Využijte své unikátní schopnosti a Sílu a spolupracujte při plnění misí, které jednou provždy ukončí Klonové války.

Ve hře Star Wars: Klonové války založené na herním systému Pandemic, se spojí slavní generálové Jediů, aby vedli týmy klonů proti oddílům separatistických droidů. Využije schopnosti svých Jediů a klonů, abyste se probojovali záplavou droidů a spolupracovali při plnění misí, které mohou zvrátit průběh války.

 

Komentáře