CSWU
MENU
starwars
FB INSTAGRAM YOUTUBE SPOTIFY

Rytíři padlého impéria se představují

30. 06. 2015 Přidal CSWU komentářů

Herní veletrh E3 je v plném proudu a na fanoušky Star Wars se kromě prvních skutečných gameplay ukázek ze Star Wars Battlefront přiřítilo i oznámení dalšího rozšíření onlinovky Star Wars: The Old Republic.

Digitální rozšíření má název Knights of the Fallen Empire a jde o update skutečně obrovský. Hovoří se o doposud největším přidaném obsahu od vydání hry před třemi lety. Je to také určitý návrat k epickému vypravěčství, na které byli v Bioware vždy mistry. Další z řady „filmových“ CGI trailerů nazývaný Sacrifice nám odhalí příběh dvojčat-bratrů Arcanna a Thexana, Silou nadaných synů Valkoriona „Nesmrtelného císaře“, který vládne Věčnému impériu se sídlem na planetě Zakuul. Bratři společně v čele armád ničí síly Galaktické republiky i Sithského impéria. Později Arcann zaútočí na svého neuznalého otce a svého bratra, který se mu v tom snaží zabránit, při tom zabije.   

Tento příběhový „reboot“ pokud to chceme takto nazývat, je podepřen faktem, že na samotném začátku Knights of the Fallen Empire je naše postava zmrazena do karbonitu a probuzena o několik let později. Galaxie, jak ji známe (Republika/Sithské impérium) bude pryč a z naší postavy je rázem hrdina nazývaný Outlander – veterán Velké galaktické války, který je zatažen do konfliktu plného příběhových zvratů a skutečně důležitých rozhodnutí.

Pomoci Outlanderovi mají nejen stávající, ale noví společníci. Máme zde již starou známou sithskou rádkyni Lanu Beniko, dále jsou tu Koth Vortena, zakuulský generál v exilu, Vaylin, Senya a vraždící droid HK-55. Předplatitelé získají navíc jako bonus i Nica Okarra, pašeráka, kterého si můžeme pamatovat z intra hry. Získat náklonnost postav nebude tentokrát tak snadné a bude nutné plnit úkoly, kterými si vaše společníky získáte. Stejně tak je však budete moct i zradit.

Rozšíření obsahuje zvýšení limitu úrovně postavy na 65. Noví hráči mají možnost vytvořit si postavu na úrovni 60 bez nutnosti „levelovat“ postavu úplně od začátku. Avšak, ani ti, kteří se rozhodnou tuto cestu podstoupit, nebudou zklamáni. Příběhové sekvence všech osmi hráčských tříd budou masivně vylepšeny a nyní budou působit daleko epičtějším dojmem než dříve. Na pět nových úrovní (61-65) jsou pro každou třídu nachystány nové bojové schopnosti, tak jak to už známe z dřívějších rozšíření.

Digitální rozšíření Knights of the Fallen Empire bude k dispozici 27. září 2015 pro předplatitele zcela zdarma (cena pro free-to-play hráče zatím nebyla oznámena). V tento den bude zpřístupněno prvních devět kapitol, přičemž další budou odhalovány postupně během příštího roku (bude jich minimálně 16). Podle délky předplatného před vydáním hry budou předplatitelé odměňováni unikátními předměty (např. již zmiňovaný společník Nico Okarr nebo závodní swoop ve stylu z her Knights of the Old Republic) nebo možností zahrát si o týden dřív než ostatní.

První trailer Sacrifice oznamující rozšíření hru naleznete ZDE

Komentáře