CSWU
MENU
starwars
FB INSTAGRAM YOUTUBE SPOTIFY

Seriál Akolytka má datum uvedení a první veřejnou ukázku!

19. 03. 2024 Přidal CSWU komentářů

Disney+ dnes představil první upoutávku a plakát k novému původnímu seriálu společnosti Lucasfilm, Star Wars: Akolytka. Napínavý hraný seriál startuje ve středu 5. června prvními dvěma epizodami exkluzivně na Disney+ (nenechte se plést USA plakáty a grafikou, díky časovému posunu bude u nás premiéra opravdu až 5. června 2024!).

V seriálu Akolytka se při vyšetřování šokujícího zločinu postaví uznávaný mistr Jedi (Lee Jung-jae) proti nebezpečné bojovnici z minulosti (Amandla Stenberg). Jak se objevují další stopy, vydávají se po temné stezce, kde zlověstné síly odhalují, že vše není tak, jak se na první pohled zdá...

V seriálu hrají Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo a Carrie-Anne Moss.

Leslye Headland vytvořila seriál na motivy Star Wars George Lucase a působí jako výkonná producentka spolu s Kathleen Kennedy, Simonem Emanuelem, Jeffem F. Kingem a Jasonem Micallefem. Charmaine DeGraté a Kor Adana jsou spoluvýkonnými producenty. Rayne Roberts, Damian Anderson, Eileen Shim a Rob Bredow jsou producenty.

Headland rovněž režírovala první dvě epizody (101 a 102). Režiséři Kogonada (103 a 107), Alex Garcia Lopez (104 a 105) a Hanelle Culpepper (106 a 108) doplňují režisérský tým seriálu.

Hudbu k seriálu složil oceňovaný skladatel Michael Abels, známý svou prací na filmech Uteč a My.

CSWU Acolyte plakat.jpg

Komentáře