CSWU
MENU
starwars
FB INSTAGRAM YOUTUBE SPOTIFY

Star Wars: Andor má dnes premiéru!

21. 09. 2022 Přidal Vlastimil Šprta komentářů

Povstání začíná! Už dnes se můžeme podívat na platformě Disney+ se na první tři díly nového původního seriálu STAR WARS: ANDOR! A to nejenom v původním znění s českými titulky, ale také v povedeném českém dabingu! 

Andor je napínavý špionážní seriál z produkce Lucasfilmu, který bude mít dvě sezóny o dvanácti epizodách. Odehrává se pět let před událostmi filmu Rogue One: Star Wars Story. Éra zobrazovaná v Andorovi je plná nebezpečí, podvodů a intrik a Cassian se v ní vydává na cestu, která ho předurčí k tomu, aby se z něj stal hrdina povstalců. Seriál přinese nový pohled na galaxii Star Wars a soustředí se na obyčejné lidi, jejichž každodenní život je ovlivněn Impériem. Jejich rozhodnutí se neobejdou bez následků a nebezpečí, ve kterém se nachází oni, i celá galaxie.

V seriálu hrají Diego Luna, Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Forest Whitaker, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller, Fiona Shaw a Faye Marsay. Jednotlivé epizody režírují Toby Haynes, Susanna White a Benjamin Caron, a výkonnými producenty jsou Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna a Michelle Rejwan. Tvůrcem seriálu a hlavním producentem je Tony Gilroy.

Komentáře