CSWU
MENU
starwars
FB INSTAGRAM YOUTUBE SPOTIFY

Nové ukázky hry Star Wars Outlaws

12. 06. 2024 Přidal CSWU komentářů

Během události Ubisoft Forward jsme dostali další dvě videa ohledně hry STAR WARS OUTLAWS, která vyjde už 30. srpna letošního roku na platformy PC, PlayStation 5, Xbox Series X a Series S:

 

První open-world hra ze světa Star Wars. V Outlaws se ujmeme hrdinky Kay v období mezi epizodou V a VI. Spolu s parťákem Nix prozkoumáme staré známé i úplně nové planety.

OBJEVTE GALAXII PŘÍLEŽITOSTÍ
Prozkoumejte odlišné lokace s rušnými městy a kantýnami. Závoďte na svém speederu přes rozlehlé venkovní krajiny. Každá lokace přináší nová dobrodružství, jedinečné výzvy a lákavé odměny, pokud jste ochotni riskovat.

PROŽIJTE ŽIVOT PSANCE
S Nixem po boku obraťte jakoukoli situaci ve svůj prospěch - bojujte s blasterem, překonávejte nepřátele pomocí utajení a vychytávek nebo najděte správný okamžik, abyste odlákali pozornost nepřátel a získali převahu.

VYDEJTE SE NA NEBEZPEČNÉ MISE 
Podnikejte riskantní mise s vysokou odměnou od zločineckých syndikátů v Galaxii. Ukradněte cenné zboží, infiltrujte tajná místa a přelstěte nepřátele jako jeden z nejhledanějších v Galaxii. Každé vaše rozhodnutí ovlivňuje vaši neustále se měnící pověst.

NASKOČ DO PILOTNÍHO KŘESLA
Pilotujte svou loď Trailblazer a pusťte se do napínavých soubojů s Impériem a dalšími nepřáteli. Najděte správné příležitosti k pronásledování, úhybům a útokům, abyste získali převahu.

#StarWars​​​​ #CSWU​ #CzechStarWarsUniverse #Ubisoft

Komentáře