CSWU
MENU
starwars
FB INSTAGRAM YOUTUBE SPOTIFY

This is Madness do třetice!

13. 03. 2015 Přidal CSWU komentářů

Předchozí dva ročníky hlasovacího projektu o tu nejoblíbenější Star Wars postavu, This is Madness: The Star Wars Character Tournament se zasloužily o takový zájem fanoušků, že LucasFilm neváhá a dnešním dnem spouští třetí ročník.

Stejně jako před rokem, tak i letos na starwars.com naleznete soubojového pavouka všech nejdůležitějších hrdinů naší oblíbené ságy, kteří se postupně utkají mezi sebou, až se ve finálním duelu střetne nejoblíbenější hrdina světlé strany/kladných hrdinů a temné strany/záporných hrdinů a určí se tak ultimátní vítěz – opravdu ta nejoblíbenější postava.

Ještě než 16. března započne samotný turnaj, tak už v této chvíli běží kvalifikační kolo, kde právě fanoušci mají možnost vybrat 4 postavy, které budou zařazeny do soubojového pavouka. Současný stav hlasování se rozhodně dá označit jako značně překvapivý, takže od 16. března neváhejte, každý den poctivě hlasujte pro svého favorita. Případně si zapamatujte datum, kdy váš nejoblíbenější hrdina svede bitvu se svým soupeřem a nezapomeňte ho podpořit!

Už 7. dubna se dozvíme, kdo se stane vítězem třetího ročníku This is Madness: The Star Wars Character Tournament.

Myslíte že Yoda nebo Obi-Wan Kenobi obhájí svá vítězství z předchozích ročníků?

Komentáře